asszonypajtás

vidám főzés, koszt, pénz

Tojáspaprikás

2020. december 13. 14:22 - BalázsBarbi

De jó karfiollal, krumplival vagy más vega módon is

Biztos ismeritek a Jó étvágyat csoportot. Tudjátok azt, ahová a különböző főzős csoportokból szokták kiszerkeszteni a rossz kajafotókat, koszos tűzhelyeket, és margarinnal rétegzett párizsitorták receptjeit. Kicsit félve teszem ki a tojáspörköltet, nehogy ott lássam viszont, mert biztos vagyok…

Tovább
5 komment

Sárgaborsó-krémleves

2020. december 10. 13:56 - BalázsBarbi

De végződhet főzelékként is

Nincs teljes egyetértés abban, milyen módszerekkel jó sűríteni a leveseket, főzelékeket. Nekem igazából semmi kifogásom egyik ellen sem, de talán a habarást alkalmazom a legtöbbször: krumplifőzelékbe, bablevesbe, zöldbabfőzelékbe biztosan azt rakok. De még jobb, ha valami olyanból készül az étel,…

Tovább
Szólj hozzá!

Carbonara

2020. december 08. 14:26 - BalázsBarbi

Már majdnem olyan, mintha

Naná, hogy a legjobb az, amit Bibi néni csinál Rómában. Bár Bibi néni valódi nevét nem tudom, így maradt meg a családi legendáriumban, mert egy Bibi nevű étterem háziasszonyaként találkoztunk ezzel a Fónay Márta típusú hölggyel, aki olyan finom carbonarát tett elénk, hogy az akkor nyolcéves lányom…

Tovább
2 komment
süti beállítások módosítása