asszonypajtás

vidám főzés, koszt, pénz

Ezért fröcsög olyan ádázul a paradicsomszósz

2020. november 08. 07:19 - BalázsBarbi

Minden olyan lesz

Ha valaha főztél paradicsomszószos ételt, biztos ismerős a jelenség: a sűrű szaft (még ha nem is forralod a legmagasabb fokozaton) egy ponton életveszélyes iszapfortyogóvá válik. Ha nem feded le, nemcsak a közvetlen környezete lesz csupa piros maszat, de könnyen téged is megégethet a sűrű, forró…

Tovább
2 komment

Köményes-borsos sült répa

2020. november 06. 15:22 - BalázsBarbi

Fetának látszó tárggyal

Bár a legtöbbször túlzás minden olyan állítás, amiben benne van, hogy a “világon a leg”, a répáról simán le merem írni, hogy a világ legjobb alapanyaga. A sokoldalúan felhasználható kifejezés ugyanis nem írja le, hányféleképp lehet használni. Nyersen, magában pöpec. Nyersen, almával összereszelve,…

Tovább
4 komment

A világ legegyszerűbb túrógombóca

2020. november 04. 15:11 - BalázsBarbi

Bébikönnyű

A túrós édességek csodálatosak. Nemcsak mert otthonosak és finomak, de mintha még egészségesebbek is lennének krémes/csokis társaiknál. Én legalábbis erre szoktam gondolni, amikor a negyedik gombóc után nyúlok. Ám ezzel a gömbbel se kerek minden: nekem például nem szokott jól sikerülni. Nem is…

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása